Kata Noi Beach

FAKTA
Strandens längd:
Långgrund strand:
Barnvänligt:
Shopping:
Antal hotell att boka:
Avstånd flygplats:
Avstånd Phuket stad:
Strand Karta:
0,7 Km
Ja
Ja
Bra
2 St
48 Km
16 Km
Kata Noi Beach Karta

Stranden
Kata Noi är den lilla stranden som ligger söder om Kata Beach. Här råder en avslappnad stämning och de som kommer hit gör det först och främst för att koppla av och njuta. En kilometerlång härlig sandstrand med klart underbart vatten. Under högsäsong kan det bli lite trångt, boka solstol till dagen efter för att säkerställa din plats.
Runt 200 Bath för två stolar med parasoll.


Restauranger
Det finns kiosker strategiskt utplacerade utmed hela stranden, dricka, glass och färsk frukt. För dig som är sugen på mer matnyttigt är det inte långt till någon restaurang. Antingen på stranden eller någon närliggande restaurang. Söker du ett större matutbud är det bara att hejda en förbipasserande tuk-tuk för en kortare tur till centrum, där finns allt du önskar.


Shopping
Har du inte lyckats fylla din shoppingkvot redan på stranden från någon av alla strandförsäljare, de säljer allt ifrån leksaker till klädesplagg och vackra tyger, då kan det vara på sin plats att besöka Karon centrum.
Där blandas små butiker med gatuförsäljarnas stånd. Du fyndar allt från elektronik till jeans. Precis som i övraiga landet förväntas det att du prutar. Men pruta aldrig på en vara som du inte har för avsikt att köpa. Har försäljaren accepterat ditt pris ses det som ohövligt att inte genomföra köpet. För den som känner att det finns mer energi och ytterligare vill shoppa loss kan ett besök till grannstranden, Patong, vara bra. De har ett större utbud.

Aktiviteter
Ser man till orten är det mer by än stad. Både nattliv och restauranger i Kata är mer mot det exklusiva. Till för bara några år sedan fanns det några få bungalower och ett mindre antal restauranger längs med Kata, det har förändrats till att idag vara mer livligt, även om Kata fortfarande räknas som den lugnare av de tre stora stränderna.
Aktivitetsklubb för de minsta. Vattenaktiviteter med jetski eller långtailbåtar som tar dig till närliggande öar. För dig som vill bli knådad under en timme eller två är det inte långt till en massör. Här får du massage i olika former eller varför inte bli fin till kvällen med pedikyr och- eller manikyr.

Surfa
De flesta förknippar Phukets stränder med sol och bad, gärna med en svag bris som svalkar när solen är som hetast. Men när brisen vaknar ur sin lugna tillvaro (från juli till okt) hittar en helt annan publik till samma stränder som under nov - mars kantades av barnfamiljer och andra semesterfirare. Stränderna förvandlas till paradis för vågsurfarna. Det är Sydvästmonsunen som skapar vindar som passar bra för surfarna och Kata Noi tillhör en av de populärare stränderna bland de mer erfarna surfarna. Här finns också ett par surfcenter (öppet under juli-okt) där du kan hyra brädor.Kata Noi Beach

Kata Noi Beach bild tagen från Karta Viewpoint.

Kata Noi Beach

Stranden på Karta Noi Beach är mycket bred. Kata Thani Phuket Beach Resort perfekt läge nära den fina Kata Noi-stranden.


Rekommenderade hotell på Karon Noi Beach

Katathani Resort

Mom Tri`s Villa

Centara Kata

Andaman Cannacia

KataVideofilm från Kata Noi Beach Phuket
Top 5 Karta Noi Beach


Strand betyg
Sand kvalité
Vattenkvalitet
Naturlig skönhet
Snorkling
Aktiviteter
   
   

Kata Noi Beach

Från .


Långgrund och bra strand som passar barnfamiljen.

© 2010 phuketguiden.se | www.phuketguiden.se | skicka e-post | Tid i Thailand: