Relax Beach

FAKTA
Strandens längd:
Långgrund strand:
Barnvänligt:
Shopping:
Antal hotell att boka:
Avstånd flygplats:
Avstånd Phuket stad:
Strand Karta:
0,36 Km
Ja
Ja
Nej
1 St
37 Km
16 Km
Relax Beach Karta

Stranden
Relax Beach - en av Phukets finaste stränder. Knappt 400 meter lång med en palmkantad strand som ligger insprängd mellan två höga djungel klädda åsar mellan de populära stränderna Patong och Karon. Den här exklusiva stranden kan du bara besöka som gäst till lyxresorten Le Meridien som lagt beslag på hela strandremsan och gjort den exklusiv för sina gäster.

Resorten är av det större slaget med totalt 470 rum och ett enormt utbud av bekvämligheter och faciliteter. Bland de största pooler i Thailand och ett brett utbud av vattensporter såsom kajaker, vindsurfingbrädor och katamaran att segla med. Eller så hyr du resortens egna kryssningsbåt (Margaret Lee) över dagen för att se de närliggande öarna med en drink i handen. Med sitt ostörda läge, helt befriad från trafikbuller, är den en perfekt tillflyktsort för dig med den stressade själen.

Aktiviteter
Alla de fritidsaktiviteter du kan drömma om finns. Jacuzzi, barnpool, boule, bågskytte, minigolf, en driving range, klättervägg, squash-banor, fyra upplysta tennisbanor, ångbad och bastu samt ett modernt gym som erbjuder daglig organiserad träning.

Egen spa-anläggning
Le Spa, öppet från 9.00 till 23.00 dagligen. Smakfullt designat med tio rum som är mycket populär bland gästerna. Flera butiker med hantverk och smycken samt en närbutik för dig som överhuvudtaget inte vill lämna hotellet.

Resorten
Utsikten från balkongen på resorten är magnifik, du ser över en av de stora poolerna och ut till Andaman havet med en turkos nyans av vattnet i skarp kontrast till en klarblå himmel med den omgivande frodiga växtligheten.
Badrummet har handfat i spräcklig marmor, duschkabin med jet och regndusch som gör att dagens saltlager blir lätt att avlägsna. Stora sköna handdukar, morgonrock och tofflor att låna samt gratis toalettartiklar. Här har man inte sparat för att du ska trivas.


Restauranger
Allt som allt erbjuder Le Meridien totalt tio restauranger och barer som omfattar allt från "beach-pizza" vid stranden, poolbar, "fine-dining", buffé middagar med levande underhållning, japanska och thailändska rätter och en pub/nattklubb med levande musik och naturligtvis traditionell "sjung-din-egen-musik" - karaoke!

Le Meridien har professionell, kunnig och service inriktad personal som är tillmötesgående och utmärkta representanter för den thailändska gästfriheten.

Klicka här för att veta mer om Le Meridien Phuket Beach Resort
Relax Beach & Le Meridien Phuket Beach Resort

Flyg foto över stranden och resortet.


Stranden är mycket fin och passar bra för barnfamiljen.


Poolen är enormt stor mycket större än du ser på bilden.


Poolen med en av alla restaurang på hotellet.


Viewpoint över Relax Beach. Se stor panorama över stranden: Relax Beach panoramaAktiviteter på stranden.

Rekommenderade hotell nära Relax Beach:
Le Meridien Resort


Video från Relax Beach, Phuket

Hotell Relax Beach


Strand betyg
Sand kvalité
Vattenkvalitet
Naturlig skönhet
Snorkling
Aktiviteter
   
   

Relax Beach stranden

Stranden.Jul på hotellet.


Relax Beach till Patong 2,5 km
Relax Beach till karon 4 km
© 2010 phuketguiden.se | www.phuketguiden.se | skicka e-post | Tid i Thailand: